De beroemde Opalescence-tandenbleekgel

De opalescence-bleekgel krijgt veel lovende kritieken in de wereld van mondhygiëne en terecht. De gel is een doorbraak, vanwege de innovatieve manier waarop het de functie benadert van het bleken van verkleurde tanden.

Dus terwijl uw dagelijkse oplossing voor het bleken van tanden misschien een cosmetische verandering teweegbrengt in de manier waarop uw tanden eruit zien door de glazuurlaag van de tanden te bleken, werkt opalescentie anders.

Wat het doet, is dat het de samengestelde structuur van de glazuurlaag versterkt en het minder kwetsbaar maakt voor de effecten van verschillende voedingsmiddelen en dranken die u consumeert. Het bleken is een bijproduct van dit holistische herstelwerk. Geweldig is het niet?

De opalescence-bleekgel is verkrijgbaar in drie verschillende productformaten. De eerste daarvan is de ‘opalescentie tres white supreme’.

Opalescence tres white supreme heeft het spel voor het bleken van tanden voor altijd veranderd. Dit maakt gebruik van eerder geladen bleeklepels die op de tanden kunnen worden geplaatst. Voor degenen onder u die een hekel hebben aan iets anders dan eten in uw mond, is er ook goed nieuws. Dit komt omdat deze dienbladen er perfect in passen en er geen onaangenaam gevoel is.

Het bakje is eigenlijk een dunne laag plastic die de opalescentie-gel bevat. Dit blijft gewoon ongeveer een uur op je tanden zitten en daarna kun je uitkijken naar een lichtere Crest Bleekstrips kleur van je tanden. De waterbasis van de gel zorgt ervoor dat uw tanden niet uitdrogen en de fluoride- en kaliumnitraatoplossingen helpen uw tanden aanzienlijk ongevoelig te maken.

Opalescence-tandenbleeksysteem op maat is een ander systeem dat u misschien wilt proberen. Hiervoor is wel de hulp van de tandarts of kaakchirurg nodig. De tandarts maakt een foto van uw gebit en maakt vervolgens dienbladen precies volgens de indeling van uw gebit. Vervolgens wordt de opalescentie-gel in die op maat gemaakte bakjes geplaatst en op uw tanden geplaatst.

De carbamideperoxide-bleekmiddelen zullen in werking treden en hierdoor kan de zuurstof de dentinelaag van de tanden bereiken en deze van binnenuit bleken. Tijdens dit proces worden alle verkleurde delen van uw tanden gebleekt. Je hebt dus een aanzienlijk lichtere tint tanden en er zijn geen bijwerkingen!

Als we verder gaan met het volgende product op basis van opalescence-bleekgel, komen we bij de opalescence ‘in-office boost’. Zoals je misschien al uit de naam hebt geraden, is dit een geavanceerd product dat het bleken van tanden garandeert voordat je de tandheelkundige kliniek verlaat. Het maakt gebruik van lasertechnologie voor chemische activering van de bleekverbindingen, wat resulteert in een onmiddellijke en effectieve bleking van de tanden. De lasers beschadigen uw tanden echter op geen enkele manier.

Hoewel dit over het algemeen een eenmalige procedure is, kan het zijn dat u in de toekomst een vervolgbehandeling nodig heeft om de kleur van uw tanden te reguleren.

Nu je de verschillende varianten van de opalescentie-gel voor het bleken van tanden en hun toepassingen kent, sta je misschien te popelen om door te gaan en er een te gebruiken om jezelf die set parelwitte tanden te geven. Nou, het allerbeste voor jou!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts